PaukkuMaissin kanasalaatti

Ota katkaravut sulamaan, laita kananmunat kiehumaan ja paista pikotut kanat voissa (voin sekaan voi lorauttaa myös soijaa ja kanat voi pilkkoa myös paistamisen jälkeen jäähtyneinä, jolloin niistä tulee mehevämpiä).

Ripottele kanoihin esim Maldon suolaa.

Pilko kasvikset ja revi mozzarellajuusto paloiksi.

Sekoita keskenään sulatetut katkaravut ja Caecar -kastike.

Kun kananmunat ovat kiehuneet 7 minuuttia, ota ne liedeltä ja säikäytä.

Kuori ja pilko jäähtyneet kananmunat.

Lisää pikotut kasvikset, mozzarella, jäähtynyt kana, ja kananmunat sekä katkarapuseos ja pesto suureen kulhoon ja sekoita.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä77g117kcal24g0g2.2g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kurkku 35g3.8kcal0.2g0.5g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 61g8kcal0.7g0.6g0.1g0.7g
Miniluumutomaatti, annos 250g63g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Viinirypäle,kivetön,vihreä63g44kcal0.4g9.8g0.3g0.7g
Mozzarella, Euroshopper47g117kcal8.6g0.7g8.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Katkarapu 23g15kcal3.3g0g0.2g0g
Caesar kastike (Saarioinen), annos 20g6.3g20kcal0g0.5g1.4g0g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g8.9g36kcal0.5g0.4g3.6g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g985kcal87.4g42.4g48.8g7g
Valittu annoskoko528g492kcal43.7g21.2g24.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna264g246kcal21.9g10.6g12.2g1.8g
Arvot/100g100g93kcal8.3g4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332989