Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g56g197kcal7.6g36.9g1.6g3.4g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Basilika, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto13g54kcal1.8g0.1g5.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.7g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Saksanpähkinä 13g85kcal1.8g0.4g8.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g744kcal23.4g77.2g36.4g11.2g
Valittu annoskoko101g372kcal11.7g38.6g18.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna51g186kcal5.9g19.3g9.1g2.8g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.2g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278