Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g5569g19493kcal751.9g3653.5g161.5g334.2g
Voi 347g2514kcal4.1g1.4g281.7g0g
Sipuli 681g206kcal8.5g32.7g1.4g11.6g
Valkosipuli 495g536kcal39.1g80.7g3g10.4g
Basilika, tuore62g25kcal1.9g3.1g0.5g2.4g
castello blue, sinihomejuusto1238g5322kcal173.3g6.2g519.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)371g316kcal3.7g13g26g0g
Saksanpähkinä 1238g8418kcal181.9g40.8g807.1g196.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g73658kcal2328.8g7662.8g3602g1110.8g
Valittu annoskoko10000g36829kcal1164.4g3831.4g1801g555.4g
Annoskoko puolitettuna5000g18415kcal582.2g1915.7g900.5g277.7g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278