Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g84g295kcal11.4g55.4g2.4g5.1g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto19g81kcal2.6g0.1g7.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Saksanpähkinä 19g128kcal2.8g0.6g12.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana303g1116kcal35.4g116g54.4g17g
Valittu annoskoko152g558kcal17.7g58g27.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna76g279kcal8.9g29g13.6g4.3g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g17.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278