Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g98g345kcal13.3g64.6g2.9g5.9g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
castello blue, sinihomejuusto22g94kcal3.1g0.1g9.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.6g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Saksanpähkinä 22g149kcal3.2g0.7g14.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1302kcal41.4g135.4g64g19.6g
Valittu annoskoko177g651kcal20.7g67.7g32g9.8g
Annoskoko puolitettuna88g326kcal10.4g33.9g16g4.9g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278