Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1013g3544kcal136.7g664.2g29.4g60.8g
Voi 63g457kcal0.7g0.3g51.2g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
castello blue, sinihomejuusto225g968kcal31.5g1.1g94.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)68g57kcal0.7g2.4g4.7g0g
Saksanpähkinä 225g1531kcal33.1g7.4g146.7g35.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g13391kcal423.2g1393.2g654.6g202g
Valittu annoskoko1818g6696kcal211.6g696.6g327.3g101g
Annoskoko puolitettuna909g3348kcal105.8g348.3g163.7g50.5g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278