Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g113g394kcal15.2g73.8g3.3g6.8g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
castello blue, sinihomejuusto25g108kcal3.5g0.1g10.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Saksanpähkinä 25g170kcal3.7g0.8g16.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana404g1488kcal47.2g154.8g72.8g22.4g
Valittu annoskoko202g744kcal23.6g77.4g36.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna101g372kcal11.8g38.7g18.2g5.6g
Arvot/100g100g369kcal11.7g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278