Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1350g4725kcal182.3g885.6g39.2g81g
Voi 84g609kcal1g0.3g68.3g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
castello blue, sinihomejuusto300g1290kcal42g1.5g126g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)90g77kcal0.9g3.1g6.3g0g
Saksanpähkinä 300g2041kcal44.1g9.9g195.6g47.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g17855kcal564.8g1857.2g873g269.2g
Valittu annoskoko2424g8927kcal282.4g928.6g436.5g134.6g
Annoskoko puolitettuna1212g4464kcal141.2g464.3g218.3g67.3g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278