Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g141g492kcal19g92.3g4.1g8.4g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto31g134kcal4.4g0.2g13.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Saksanpähkinä 31g213kcal4.6g1g20.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g1860kcal58.8g193.4g91g28.2g
Valittu annoskoko253g930kcal29.4g96.7g45.5g14.1g
Annoskoko puolitettuna126g465kcal14.7g48.4g22.8g7.1g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278