Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1575g5513kcal212.6g1033.2g45.7g94.5g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
castello blue, sinihomejuusto350g1505kcal49g1.8g147g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)105g89kcal1g3.7g7.3g0g
Saksanpähkinä 350g2381kcal51.5g11.6g228.2g55.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g20830kcal658.6g2167.2g1018.4g314.2g
Valittu annoskoko2828g10415kcal329.3g1083.6g509.2g157.1g
Annoskoko puolitettuna1414g5208kcal164.7g541.8g254.6g78.6g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278