Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g169g591kcal22.8g110.7g4.9g10.1g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto38g161kcal5.3g0.2g15.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Saksanpähkinä 38g255kcal5.5g1.2g24.5g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g2232kcal70.8g232g109.2g33.8g
Valittu annoskoko303g1116kcal35.4g116g54.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna152g558kcal17.7g58g27.3g8.5g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278