Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1800g6300kcal243g1180.8g52.2g108g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
castello blue, sinihomejuusto400g1720kcal56g2g168g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)120g102kcal1.2g4.2g8.4g0g
Saksanpähkinä 400g2721kcal58.8g13.2g260.8g63.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g23806kcal752.4g2476.6g1164.2g359g
Valittu annoskoko3232g11903kcal376.2g1238.3g582.1g179.5g
Annoskoko puolitettuna1616g5952kcal188.1g619.2g291.1g89.8g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278