Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g197g689kcal26.6g129.2g5.7g11.8g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto44g188kcal6.1g0.2g18.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Saksanpähkinä 44g298kcal6.4g1.4g28.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g2604kcal82.2g271g127.2g39.4g
Valittu annoskoko354g1302kcal41.1g135.5g63.6g19.7g
Annoskoko puolitettuna177g651kcal20.6g67.8g31.8g9.9g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278