Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g2025g7088kcal273.4g1328.4g58.7g121.5g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
castello blue, sinihomejuusto450g1935kcal63g2.3g189g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)135g115kcal1.3g4.7g9.4g0g
Saksanpähkinä 450g3061kcal66.2g14.9g293.4g71.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g26782kcal846.8g2786.2g1309.4g404g
Valittu annoskoko3636g13391kcal423.4g1393.1g654.7g202g
Annoskoko puolitettuna1818g6696kcal211.7g696.6g327.4g101g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278