Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g2250g7875kcal303.8g1476g65.3g135g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
castello blue, sinihomejuusto500g2150kcal70g2.5g210g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.2g10.5g0g
Saksanpähkinä 500g3401kcal73.5g16.5g326.1g79.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g29758kcal941g3095.6g1455.2g448.8g
Valittu annoskoko4040g14879kcal470.5g1547.8g727.6g224.4g
Annoskoko puolitettuna2020g7440kcal235.3g773.9g363.8g112.2g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278