Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g253g886kcal34.2g166.1g7.3g15.2g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Basilika, tuore2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto56g242kcal7.9g0.3g23.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)17g14kcal0.2g0.6g1.2g0g
Saksanpähkinä 56g383kcal8.3g1.9g36.7g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g3348kcal106.2g348.6g163.6g50.4g
Valittu annoskoko455g1674kcal53.1g174.3g81.8g25.2g
Annoskoko puolitettuna227g837kcal26.6g87.2g40.9g12.6g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278