Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g2700g9450kcal364.5g1771.2g78.3g162g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 240g260kcal19g39.1g1.4g5g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
castello blue, sinihomejuusto600g2580kcal84g3g252g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)180g153kcal1.8g6.3g12.6g0g
Saksanpähkinä 600g4081kcal88.2g19.8g391.3g95.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9696g35709kcal1129g3714.8g1746.2g538.4g
Valittu annoskoko4848g17855kcal564.5g1857.4g873.1g269.2g
Annoskoko puolitettuna2424g8927kcal282.3g928.7g436.6g134.6g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278