Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g28g98kcal3.8g18.5g0.8g1.7g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto6.3g27kcal0.9g0g2.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.9g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Saksanpähkinä 6.3g43kcal0.9g0.2g4.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g372kcal11.6g38.8g18g5.8g
Valittu annoskoko51g186kcal5.8g19.4g9g2.9g
Annoskoko puolitettuna25g93kcal2.9g9.7g4.5g1.5g
Arvot/100g100g367kcal11.5g38.3g17.8g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278