Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g281g984kcal38g184.5g8.2g16.9g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Basilika, tuore3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto63g269kcal8.8g0.3g26.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Saksanpähkinä 63g425kcal9.2g2.1g40.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g3720kcal117.8g387.2g182.2g56g
Valittu annoskoko505g1860kcal58.9g193.6g91.1g28g
Annoskoko puolitettuna253g930kcal29.5g96.8g45.6g14g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278