Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g3150g11025kcal425.3g2066.4g91.4g189g
Voi 196g1422kcal2.3g0.8g159.3g0g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Valkosipuli 280g303kcal22.1g45.6g1.7g5.9g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.7g0.3g1.4g
castello blue, sinihomejuusto700g3010kcal98g3.5g294g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)210g179kcal2.1g7.3g14.7g0g
Saksanpähkinä 700g4761kcal102.9g23.1g456.5g111.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11312g41661kcal1317.2g4333.8g2037.4g628.2g
Valittu annoskoko5656g20830kcal658.6g2166.9g1018.7g314.1g
Annoskoko puolitettuna2828g10415kcal329.3g1083.5g509.4g157.1g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278