Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g338g1181kcal45.6g221.4g9.8g20.3g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Basilika, tuore3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto75g323kcal10.5g0.4g31.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g19kcal0.2g0.8g1.6g0g
Saksanpähkinä 75g510kcal11g2.5g48.9g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1212g4464kcal141g464.6g218.4g67.2g
Valittu annoskoko606g2232kcal70.5g232.3g109.2g33.6g
Annoskoko puolitettuna303g1116kcal35.3g116.2g54.6g16.8g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278