Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g3600g12600kcal486g2361.6g104.4g216g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 320g347kcal25.3g52.2g1.9g6.7g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
castello blue, sinihomejuusto800g3440kcal112g4g336g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)240g204kcal2.4g8.4g16.8g0g
Saksanpähkinä 800g5442kcal117.6g26.4g521.7g127.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g47612kcal1505.4g4953.2g2328.2g718g
Valittu annoskoko6464g23806kcal752.7g2476.6g1164.1g359g
Annoskoko puolitettuna3232g11903kcal376.4g1238.3g582.1g179.5g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278