Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g394g1378kcal53.2g258.3g11.4g23.6g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Basilika, tuore4.4g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
castello blue, sinihomejuusto88g376kcal12.3g0.4g36.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)26g22kcal0.3g0.9g1.8g0g
Saksanpähkinä 88g595kcal12.9g2.9g57.1g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g5208kcal165g541.6g254.6g78.4g
Valittu annoskoko707g2604kcal82.5g270.8g127.3g39.2g
Annoskoko puolitettuna354g1302kcal41.3g135.4g63.7g19.6g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278