Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g4050g14175kcal546.8g2656.8g117.5g243g
Voi 252g1828kcal3g1g204.9g0g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Valkosipuli 360g390kcal28.4g58.7g2.2g7.6g
Basilika, tuore45g18kcal1.4g2.2g0.4g1.8g
castello blue, sinihomejuusto900g3870kcal126g4.5g378g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)270g230kcal2.7g9.4g18.9g0g
Saksanpähkinä 900g6122kcal132.3g29.7g586.9g143.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g53564kcal1693.6g5572.2g2619.6g807.8g
Valittu annoskoko7272g26782kcal846.8g2786.1g1309.8g403.9g
Annoskoko puolitettuna3636g13391kcal423.4g1393.1g654.9g202g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278