Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g4500g15750kcal607.5g2952g130.5g270g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Sipuli 550g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Valkosipuli 400g433kcal31.6g65.2g2.4g8.4g
Basilika, tuore50g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
castello blue, sinihomejuusto1000g4300kcal140g5g420g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Saksanpähkinä 1000g6802kcal147g33g652.1g159g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g59516kcal1881.6g6191.4g2910.2g897.2g
Valittu annoskoko8080g29758kcal940.8g3095.7g1455.1g448.6g
Annoskoko puolitettuna4040g14879kcal470.4g1547.9g727.6g224.3g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278