Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g506g1772kcal68.3g332.1g14.7g30.4g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Basilika, tuore5.6g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
castello blue, sinihomejuusto113g484kcal15.8g0.6g47.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)34g29kcal0.3g1.2g2.4g0g
Saksanpähkinä 113g765kcal16.5g3.7g73.4g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g6695kcal211.8g696.6g327.6g101g
Valittu annoskoko909g3348kcal105.9g348.3g163.8g50.5g
Annoskoko puolitettuna455g1674kcal53g174.2g81.9g25.3g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278