Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)172g601kcal27.5g109.8g4.5g10.3g
Paistijauheliha, snellman250g424kcal29.9g0g25g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 437g199kcal13.1g21g6.6g0g
Kananmuna, keitetty 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g62g225kcal17.5g1.2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g3521kcal201.8g264.6g163.2g20.6g
Valittu annoskoko1045g1761kcal100.9g132.3g81.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna523g880kcal50.5g66.2g40.8g5.2g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334