Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)206g721kcal32.9g131.8g5.4g12.4g
Paistijauheliha, snellman300g509kcal35.9g0g29.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 524g239kcal15.7g25.2g7.9g0g
Kananmuna, keitetty 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g75g270kcal21g1.4g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2508g4226kcal241.8g317.6g195.8g24.8g
Valittu annoskoko1254g2113kcal120.9g158.8g97.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna627g1057kcal60.5g79.4g49g6.2g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334