Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)240g841kcal38.4g153.7g6.2g14.4g
Paistijauheliha, snellman349g594kcal41.9g0g34.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 611g279kcal18.3g29.3g9.2g0g
Kananmuna, keitetty 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g87g314kcal24.5g1.7g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2926g4930kcal282.2g370.2g228g28.8g
Valittu annoskoko1463g2465kcal141.1g185.1g114g14.4g
Annoskoko puolitettuna732g1233kcal70.6g92.6g57g7.2g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334