Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)275g961kcal43.9g175.7g7.1g16.5g
Paistijauheliha, snellman399g679kcal47.9g0g39.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 699g319kcal21g33.5g10.5g0g
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g29.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100g359kcal27.9g1.9g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3344g5635kcal322.6g423.2g260.6g33g
Valittu annoskoko1672g2817kcal161.3g211.6g130.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna836g1409kcal80.7g105.8g65.2g8.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334