Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)309g1081kcal49.4g197.6g8g18.5g
Paistijauheliha, snellman449g764kcal53.9g0g44.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 786g358kcal23.6g37.7g11.8g0g
Kananmuna, keitetty 185g264kcal23.2g0.6g19g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g112g404kcal31.4g2.1g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3762g6339kcal363g476g293.2g37g
Valittu annoskoko1881g3169kcal181.5g238g146.6g18.5g
Annoskoko puolitettuna941g1585kcal90.8g119g73.3g9.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334