Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)34g120kcal5.5g22g0.9g2.1g
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 87g40kcal2.6g4.2g1.3g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g13g45kcal3.5g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana418g704kcal40.4g53g32.4g4.2g
Valittu annoskoko209g352kcal20.2g26.5g16.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna105g176kcal10.1g13.3g8.1g1.1g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334