Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)343g1201kcal54.9g219.6g8.9g20.6g
Paistijauheliha, snellman499g849kcal59.9g0g49.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 873g398kcal26.2g41.9g13.1g0g
Kananmuna, keitetty 206g294kcal25.7g0.6g21.1g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g125g449kcal34.9g2.4g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4180g7043kcal403.2g529g325.6g41.2g
Valittu annoskoko2090g3522kcal201.6g264.5g162.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna1045g1761kcal100.8g132.3g81.4g10.3g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334