Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)550g1925kcal88g352g14.3g33g
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1400g638kcal42g67.2g21g0g
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200g720kcal56g3.8g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6700g11289kcal646.6g848g522.2g66g
Valittu annoskoko3350g5644kcal323.3g424g261.1g33g
Annoskoko puolitettuna1675g2822kcal161.7g212g130.6g16.5g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334