Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)69g240kcal11g43.9g1.8g4.1g
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 175g80kcal5.2g8.4g2.6g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g25g90kcal7g0.5g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g1408kcal80.6g105.8g65.2g8.2g
Valittu annoskoko418g704kcal40.3g52.9g32.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna209g352kcal20.2g26.5g16.3g2.1g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334