Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)103g360kcal16.5g65.9g2.7g6.2g
Paistijauheliha, snellman150g255kcal18g0g15g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 262g119kcal7.9g12.6g3.9g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g37g135kcal10.5g0.7g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1254g2113kcal121.2g158.8g97.6g12.4g
Valittu annoskoko627g1056kcal60.6g79.4g48.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna314g528kcal30.3g39.7g24.4g3.1g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334