Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)137g480kcal22g87.8g3.6g8.2g
Paistijauheliha, snellman200g339kcal24g0g20g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 349g159kcal10.5g16.8g5.2g0g
Kananmuna, keitetty 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g50g180kcal14g0.9g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1672g2817kcal161.6g211.4g130.4g16.4g
Valittu annoskoko836g1409kcal80.8g105.7g65.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna418g704kcal40.4g52.9g32.6g4.1g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334