Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)138g481kcal22g88g3.6g8.2g
Paistijauheliha, snellman200g340kcal24g0g20g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 350g160kcal10.5g16.8g5.2g0g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g50g180kcal14g1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1675g2822kcal161.6g212g130.6g16.4g
Valittu annoskoko838g1411kcal80.8g106g65.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna419g706kcal40.4g53g32.7g4.1g
Arvot/100g100g169kcal9.6g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334