Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g480g3504kcal4.8g4.8g384g0g
Aurinkokuivattu tomaatti112g203kcal3g13.4g15.7g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g64g30kcal1g4.7g0.8g1.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro64g20kcal1.3g2.7g0.3g2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g96g209kcal22.1g0.1g13.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g96g624kcal28.8g0g38.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g80g92kcal0.7g5g8.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g9571kcal138.6g92.6g922.8g17g
Valittu annoskoko1088g4785kcal69.3g46.3g461.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna544g2393kcal34.7g23.2g230.7g4.3g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020