Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g540g3942kcal5.4g5.4g432g0g
Aurinkokuivattu tomaatti126g228kcal3.4g15.1g17.6g0g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g72g34kcal1.1g5.3g0.9g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro72g22kcal1.5g3g0.4g2.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g108g235kcal24.8g0.1g15.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g108g702kcal32.4g0g43.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g90g103kcal0.8g5.6g9.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g10767kcal155.8g104.2g1038g19.4g
Valittu annoskoko1224g5383kcal77.9g52.1g519g9.7g
Annoskoko puolitettuna612g2692kcal39g26.1g259.5g4.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020