Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Aurinkokuivattu tomaatti14g25kcal0.4g1.7g2g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g8g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8g2.5kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g12g26kcal2.8g0g1.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g12g78kcal3.6g0g4.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g10g11kcal0.1g0.6g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g1196kcal17.4g11.6g115.4g2.2g
Valittu annoskoko136g598kcal8.7g5.8g57.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g299kcal4.4g2.9g28.9g0.6g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020