Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g600g4380kcal6g6g480g0g
Aurinkokuivattu tomaatti140g253kcal3.8g16.8g19.6g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80g38kcal1.2g5.8g1g2.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro80g25kcal1.7g3.4g0.4g2.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g120g262kcal27.6g0.1g16.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g120g780kcal36g0g48g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g100g115kcal0.8g6.3g10.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g11963kcal173.2g116g1153.4g21.4g
Valittu annoskoko1360g5982kcal86.6g58g576.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna680g2991kcal43.3g29g288.4g5.4g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020