Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Aurinkokuivattu tomaatti18g32kcal0.5g2.1g2.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g15g33kcal3.5g0g2.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g15g98kcal4.5g0g6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g13g14kcal0.1g0.8g1.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g1495kcal21.8g14.4g144.2g2.6g
Valittu annoskoko170g748kcal10.9g7.2g72.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g374kcal5.5g3.6g36.1g0.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020