Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Aurinkokuivattu tomaatti21g38kcal0.6g2.5g2.9g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g12g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro12g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g18g39kcal4.1g0g2.5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g18g117kcal5.4g0g7.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g15g17kcal0.1g0.9g1.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1794kcal26g17.2g172.8g3.4g
Valittu annoskoko204g897kcal13g8.6g86.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna102g449kcal6.5g4.3g43.2g0.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020