Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1.1g1.1g84g0g
Aurinkokuivattu tomaatti25g44kcal0.7g2.9g3.4g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g14g6.6kcal0.2g1g0.2g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro14g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g21g46kcal4.8g0g2.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g21g137kcal6.3g0g8.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g18g20kcal0.1g1.1g1.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g2093kcal30.4g20.2g201.8g3.6g
Valittu annoskoko238g1047kcal15.2g10.1g100.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna119g523kcal7.6g5.1g50.5g0.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020