Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Aurinkokuivattu tomaatti28g51kcal0.8g3.4g3.9g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16g7.5kcal0.2g1.2g0.2g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro16g4.9kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g24g52kcal5.5g0g3.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g24g156kcal7.2g0g9.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g20g23kcal0.2g1.3g2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g2393kcal34.6g23.4g230.6g4.2g
Valittu annoskoko272g1196kcal17.3g11.7g115.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna136g598kcal8.7g5.9g57.7g1.1g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020