Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Aurinkokuivattu tomaatti3.5g6.3kcal0.1g0.4g0.5g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g3g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g3g20kcal0.9g0g1.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g2.5g2.9kcal0g0.2g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g299kcal4.2g3g28.8g0.8g
Valittu annoskoko34g149kcal2.1g1.5g14.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g75kcal1.1g0.8g7.2g0.2g
Arvot/100g100g439kcal6.2g4.4g42.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020