Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g180g1314kcal1.8g1.8g144g0g
Aurinkokuivattu tomaatti42g76kcal1.1g5g5.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g24g11kcal0.4g1.8g0.3g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro24g7.4kcal0.5g1g0.1g0.8g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g36g79kcal8.3g0g5g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g36g234kcal10.8g0g14.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g30g34kcal0.3g1.9g3.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g3589kcal52g34.8g346g6.6g
Valittu annoskoko408g1795kcal26g17.4g173g3.3g
Annoskoko puolitettuna204g897kcal13g8.7g86.5g1.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020