Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g210g1533kcal2.1g2.1g168g0g
Aurinkokuivattu tomaatti49g89kcal1.3g5.9g6.9g0g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g28g13kcal0.4g2g0.3g0.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro28g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g42g92kcal9.7g0g5.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g42g273kcal12.6g0g16.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g35g40kcal0.3g2.2g3.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g4187kcal60.6g40.4g403.8g7.4g
Valittu annoskoko476g2094kcal30.3g20.2g201.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna238g1047kcal15.2g10.1g101g1.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020