Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Aurinkokuivattu tomaatti56g101kcal1.5g6.7g7.8g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g32g15kcal0.5g2.3g0.4g1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro32g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g48g105kcal11g0g6.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g48g312kcal14.4g0g19.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g40g46kcal0.3g2.5g4.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g4785kcal69.2g46g461.4g8.6g
Valittu annoskoko544g2393kcal34.6g23g230.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna272g1196kcal17.3g11.5g115.4g2.2g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020